SILKY CREAM (CHESTNUT PUREE & WHITE CHOCOLATE)

silky cream
A so good and easy recipe we wanted to offer to all vegan english speakers.
INGREDIENTS (FOR 4 PEOPLE):
– 400 g of silken tofu
– 180 g of chestnut purée (sweet)
– 100 g of vegan white chocolate
Blend the tofu and chestnut purée.
Melt chocolate in double boiler.
Add it to the preparation and mix immediatly.
Pour into glasses or ramekins and chill at least 2 hours before serving.
Enjoy !
K.
Publicités

2 réflexions sur “SILKY CREAM (CHESTNUT PUREE & WHITE CHOCOLATE)

Un mot à dire ?

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s